peanuts !

Hemma igen, men bowlingen ska vi inte prata om!skitbowling,näää nu ska vi inte vara dåliga förlorare här..herregud, det viktiga är inte att vinna utan att deltaga=)eller hur var det nu? Vårt bowling sällskap var iallfall supertrevliga och duktiga! Sitter å kikar på film (en krigsfilm, så då är jag inte såinsatt=) och smaskar på peanuts, så gott!Men jag proppar alltid i mig för mycket å nu sitterjag här med ont i magen....skyll dig själv'''!!!

Imorgon så ska jag å titta på fotboll nästan hela dagen, kul men jag brukar bli less av att titta länge på matcher, tycker att det borde räcka med en halvlek...men det kanske inte skulle funka=) Sedan blir det födelsedagskalas för hela slanten!!

image5
det var tillochmed discobowling, bra musik faktiskt=) blir nog att ta revansh nån gång..

image6mmm....


Kommentarer
Postat av: Fia

Hej! Tänkte bara tacka för din fina kommentar och dina bra förslag på presenter! Tror faktiskt jag ska satsa på något av dom :) Så tack! Ha det jättebra, kram!

2007-03-18 @ 12:22:08
URL: http://fiajohansson.blogg.se
Postat av: Maya

Åh så kul med bowling! :) Längesen jag var och bowlade. Borde vara dags snart. Vi kanske borde dra ihop ett gäng och bowla nångång? :) Förresten, visst kommer du hit till helgen?
Kram

2007-03-18 @ 13:01:09
URL: http://www.mayan.blogg.se
Postat av: Ida

Ja kvällen var riktigt rolig! Synd bara att Daniel hade sån tur att han vann... Men nästa gång blir det vi! :) Tack för en trevlig kväll trots förlust... Ha det så bra! Kram!

2007-03-18 @ 14:24:10
URL: http://sockerskorpan.blogg.se
Postat av: Idaa

Hej gumman!
Så skoj med bowling, men bättre lycka nästa gång ;)
Jag har förresten också skaffat en blogg nu men jag vet inte riktigt hur det funkar :) men kolla in den!

Vi ses till helgen!! Puss o kram!

2007-03-18 @ 18:32:32
URL: http://idos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0