Uppe med tuppen......

jodå idag var jag uppe 06.45, inte illa va! har hunnit vara ute å joggat,käkat frulle,börjat plugga=) Sweet...
och kring 10 ska jag å jobba...till 19.00 sedan är de bio med några klasskompisar=)Nice....


ååå, hahaa nu längtar jag efter påskäggen......mmm

Back on track...

jaa, då var man tillbaka i ume då=)känns faktiskt kul!Idag har jag jobbat och varit på skolan en snabbis, cyklade tiil jobbet, jäklit jobbigt dock.(mest för att jag var så stressad)

Helgen har varit splendid! härligt att träffa allla nära och kära! vi hann även träffa mormor och freddes farmor(inte varje dag)....mammas äppelpaj bör också nämnas!gudomlig,Joel (kusin) fyllde desutom år!!


hemma...
  
Farfar& lillkusinen Theo                                   Jag å farmor bakade!



Visst har fölet blivit stort!



och väldigt snällt...






En annan av hästarna=)






blommor till mor!

ha en fortsatt underbar vecka............................I Will=)

D&D

Tjabba brudar!!!
Pluggat nästan hela dagen, förutom en "kort" paus, då jag svängde förbi D&Ds invigning idag=)kanon fint, MKT fint och MKT dyrt, märken som Tiger,Rules by Mary, Vila, mmmmmmmmm....Och en "liten" break för simmning oxå!
Detta blev dock dagens skörd....allt på halva priset=)men vad trist att jag typ inte kan shoppa mer tills nästa lön=(ops!

sweet.....

Imorgon bär det av till skogen=)ska bli härligt att komma hemmåt=)

kvällens citat !

"......... Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen."

Antoine de Saint-Exupéry


Massaker i Finland...

har ni hört om killen som började skjuta på en skola i Finland, nu är det totalt 11 döda! fruktansvärt! det är ju inte ens ett år sen det hände något liknande............


Raspeballer.........

glömde säga att jag gjorde palt igår, eller gjorde och gjorde, jag prövade Raspeballer, norsk potatispalt=) man begövde bara blanda i vatten! och sen hade jag strimlad skinka i .....och det blev faktiskt super gott,rekomenderas! *****


kostar typ 50kr och det blir kanske 30paltar! (studentvärt)

Annnars har det varit "fantastiska tisdag", underbartväder,allmänt härligt!

ÖVERPEPP.....? JAG..?....JOOO!!!!!!!!

alltså jag är grymt peppad på våra fältstudier (i nåt annat land), ca 6 veckor.....övertaggad som bara den! vi hade lite info om den kursen idag, vi kan åka vars vi vill i hela världen tyP=)och kanske hjälpa människor!men vi ska ju bara studera, typ men ändå, pratade med en klasskompis idag, vi är så peppade (kanske mest jag, ni som känner mig vet ju hur jag blir när jag har nån residé,hahha, det finns ju nästan inga gränser för mig!)
Asien lockar....Afrika och sydamerika me=) SWEET...
Dock så kommer det ju inte bara att vara kul, kommer nog att få uppleva enheldel trista saker oxå!
Plus att man måste spara pengar....

........vad tror ni?? (oops, har inte berättat det än mamma)

HÖST...

Det är så fint ute nu, när solen skiner(ca.15grader) och alla fina färger...underbart!Då är ju hösten verkligen vacker....

Nu ska jag pallra mig till skolan....so long babes!

Tack för en trevlig kväll brudar !

Gårdagen var hektisk, vi började med att putsa väggarna på toan typ kl 07.00 (kanske mitt fel) sedan kom "Winka" med målargrejorna, och sedan målade vi till kanske fem, sedan städa,laga mat,byta om mm på entimme! hahaha maten var ju klar men inte jag=/

Till saken: vi åt och drack (joo jag SKA bli nykterist), grabbarna kom och vi sjöng Abba, sedan drog vi till Nisse på party......sweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har svärföräldrarna varit på besök=).....

Måste ju visa toan för mamma=) lite avundsjuk??hehehee


Härligt med helg !

såå var det fredag igen, jag tycker att tiden går så snabbt just nu=)men de e ju kul iof...
Idag har jag joggat,pluggat , varit på kanske den ovärdaste övningen ever på skolan, intervjuövning som skulle kunna vara hur intressant och kul som helst, men nej! Inte när frågorna lyder typ; - vad för slags socionom vill du bli?vad vill du arbeta med? lätta frågor??=)NEJ. pluggat lite mer, städat (mkt behövligt ), har nästan glömt hur härligt det är efteråt när allt är städat, underbart! sedan passade vi på att göra lite ärenden när vi väl har bil=)
Nu väl hemma skulle vi käka hamburgare, men det vara bara så att hamburgarna hade vuxit ihop/smält ihop=(( bläääää, de var förstörda! såå nu sitter jag här med chipspåsen i högsta hugg!

imorgonbitti kommer en kompis till fredrik och ska kanske hjälpa oss att måla om toan=)sweet....
sedan är det match, kanske tjejmiddag och party??=)

Tack för igår brudar!nästan gång blir det 3 poäng!

NJUT AV HELGEN  NU ALLIHOPA! I WILL......



Bullar Berta!!!!!!!!!!!

Så var det klart, det råkade bli 2 satser, för att jag trodde jag  gjorde fel i den första men jag kanske inte gjorde de iaf....för de blev ju ganska bra!plus ett glas kall mjölk!
Nuu drar jag in årorna för ikväll=)


smarrigt!


Simmat!

jadå jobbat idag,sedan åkte jag å Fredrik till simhallen för att simma,han har ju ont i ett knä så då var det ju bra för han oxå!men alltså det här med svallvågor gillar jag inte, varje gång det kommer en så blir det en kallsup, eller nåt liknande!=)men förutom det var det härligt!

nu ska jag nog baka bullar kanske!!!!!!!!!
SO LONG BABES!


Lite go´saker!

Vet ni att jag faktiskt inte har så mkt skor?=) det är sant!så detta var välbehövligt!


Från HM

Överaskning av min kära mor!

Fick detta fina halsband av min kära mor! i ett brev! Tusen tack, you made my
day!

05.30....

jeepp då ringde väckaren imorse! pigg som en lärka flög jag upp=) eller?
Men när jag väl var på bussen så kändes det också som om jag kunde stanna och åka hur långt som helst, men icke! Maxi väntade ju....jobbade gäärnet till 11.45 sen cyklade jag till universitetet för att ha redovisning, gärnet tillbaka vid 13.15, jobbade till 15.30 sedan hem och plugga och äta! efter ett tag så fick jag damp och for ut och sprang, Fredde cyklade så att vi kunde handla lite! och nu e jag lite trött, ja!

måste bara tipsa om något riktigt smaskigt mellanmål; Avocado med skinkost (mjukost),man delar den och fyller med skinkosten! nice, pröva vetja!

lite bilder bjuder jag på=)


Mördarbacken!


Fota inte!

Hade bra allesammans!


Big issues & problems........or not=)

Alltså..nu när jag har jobbat endel,så blir man ju så lesss på det!!! jag dör, men sen när jag har pluggat ett tag så blir det samma sak, jag blir sååå less att jag bara vill jobba=//  what to do?=)
men i  och för sig så är det ju typ med krustader med svamp fyllning oxå, kan äta dem i en vecka i sträck sedan är jag dödsless=) och börjar med nåt annat, äggmackor=) BIG problems!

nått vettigt att rapportera???njaa, tror inte det? Funderar på om jag ska köpa nått iksukort, eller nåt på simhallen eller kanske joina ett fotbollslag=)  Om jag kanske ska baka?eller sy?eller plugga? hmmm, undra vad det blir?



Jag kan ju visa ett fynd iaf!: Symaskin för 20kr,fungerar utmärkt!
 
Tycker det är superkul att sy,när jag har en idé,såå är jag överpeppad och börjar
sy, efter ett tag så inser jag att det kommer inte att vara klart på 30min, så tryter mitt tålamod!
 

Take care babes!


helg...

klassfest och jobbpartaj nalkas men jag är inte superduper pepp sen förra helgen plus att jag jobbar, hela helgen!men, men det är sånt man får ta ibland!=)

jag har jobbat sen i onsdags, varit lite "små"sjuk,pluggat alldeles för lite=(sett gossipgirl&onethreehill =)kanoners!
Nu har vi just städat klart, käkat hamburgare,handlat och joggat!sitter i soffan och väntar på att pelle ska komma å hälsa på, plus att han kanske kan skjutsa oss till maxi för att inhandla glass....i stora lass, 10st glassar för 39:-(Diplomis), hade tänkt köpa det idag när jag jobbade men då hade de ju smält, såklart=)

Hade ett röstmeddelande från bästa farmor idag (hon är så stolt för sin nya mobil)
- hej Liza, det är farmor här som ringer från sin nya mobil, hade bra !


Världens bästa farfar&farmor !

Måndag....

...jepp då var helgen slut och en ny spännande vecka väntar!=)kanoners! Planerna var ju att jag skulle åka hemmåt mot skogen eftersom vi inte har några föreläsningar på en vecka (nästan), joina ida och plocka bär, följa farfar och jaga mmmm....men så ringde  de från maxi....och ville att jag skulle jobba!ganska mkt, kunde inte tacka nej till lite extra inkomster! trots att jag sett fram emot att agera "polack" hihi, med ida!



Åkte ju på roadtrip och såg robban spela mot luleå, hmmm ja värt att åka ty 60 mil för att se grabbarna göra en urusel match! aja god pizza åt vi iaf=)



 Nu plugg på G!

Dinner....only?

gårdagen spenderades på TC, middag och härligt sällskap! jag fredde & Andre, Camilla skulle ju bara käka gott och ha trevligt....vilket vi också hade MEN innan maten kom så kom det fördrikar och vinet...vilket inte var så bra!(maya minns du?=)eller då var det ju det! sedan runt 21.30 kom maten,mm lövbiff=) och efter maten tog grabbarna CREME BRULE och vi vin....smart! efter det beställde andre in drikar....och där rök liza! Invito väntade sedan...

Idag har varit en fruktansvärd,förfärlig dag och jag lovar härmed att jag ska joina nykteristerna i resten av mitt liv!
Jag har dessutom jobbat och haft feber + bakis! vilken kombo kan det bli bättre, ja frågan är ju om jag har kvar mitt jobb i framtiden?=)

Nu Chirre å dirre!najs

                                               
  Kvällens outfit                                    Andre, Fredde & Camilla

    
                                                    


kvällens skörd!=)

detta är vad jag har pysslat på med ikväll=)de ena roligare än det andra!





Favoriter=)


pluggo!bombnedslag!


En liten stjärna...

.....har kommit till vår jord, och hon är så super duper söt! Lollos lillbebis har jag ju inte hyllat än! 

                      
  
 Felicia (lånade denna bild=)
Grattis igen och igen!!!!!


Tillbaka på universitetet!

jeepp, då var vardagen tillbaka igen, känns som ändå bra=) om man inte tänker på alla tiimmmar man måste sitta hemma å plugga=(annars ser schemat bra ut...ganska mkt ledigt??KONSTIGT.....men jag klagar inte=)
allt som vanligt....föreläsning 8-12, joggingtur,plugg,städning,slaaapp, å snart ska jag möt upp Ida för lite äventyr=)



Forts. söndag!

En härlig och solig höstdag med många slitna hjältar!Robertsfors IK hade ordnat med fiske och grillat till middag=)


    
Alla var ganska trötta=)
 
Robertsfors IK hade ordnat så att deras sponsor Blixtsport kom och lärde oss lite flugfiske!


Så vi åkte ut med båten, fiskarna var inte så jättepeppade som de brukar=)

 
Dock så metade jag=)


Ser skönt ut va.....


tillslut blev jag less, och tog efter jesper=)

RSS 2.0