Nåt på G....

Senaste vackan har verkligen varit lite jobbig, men på ett kul sätt=) Jag har många beslut att fatta nu den närmsta tiden.......Vad det handlar om får ni veta sen=) (när jag bestämt mig)Men det jag ville säga var att det är otroligt svårt att göra olika val här i livet, och det är kanske inte alltid så lätt men samtidigt är det valen som gör livet, eller hur?

image171

????????


Dålig uppdatering av mig!

nää, jag har inte varit så aktiv med mitt bloggande på sista tiden jag vet!!!men ändring ska det bli=)Promise.

Nåväl vad har hänt då?

Tja....mån-ons jobbade jag som tusan, för att jag hade tagit på mig att fixa typ allt till stugsista, ojoj blev lite väl mkt, jobbad typ 12 timmar utan rast!inte bra, och sen när jag har gjort det så kommer chefen å säger att jag inte får några extra timmar för det jag jobbade över.....ahhh, det kokade på insidan, men jag behöll lugnet =) och svarade; jaha, nä men det gör ju inget!..ahahahahaaha.
torsdag- fredag vavar jag äntligen ledig ...behövligt=) På torsdagen var det ju super härligt väder, varmt å skönt. Men jag hann som ändå inte sola så mkt=(...sen match på kvällen,  Fs alltså. På fredagen så bestämde jag mig för att klippa mig, hör och häpna...och det blev ganska drastiskt kort!!!aaa fattar inte att jag vågade. Men när jag då satt hos frissan och såg mitt hår flyga ner på marken var jag inte så säker längre, jag kände hur gråten var nära. Och hur mungiporna ständigt pekade neråt, stackars frissan säger jag bara!!!Men det var behövligt mitt ghår var så slitet, hade typ inte klippt det på ett år kanske!!
Sen for vi en sväng på matfesten, grabbarna tog nån oxfile medan jag aldrig kunde bestämma mig, men tillslut blev det nån skinkwrap, mkt god!

Sedan åkte jag förbli ocg häsade på hos Lollo å Johannes, de var sjuka stackarna=(så de fick en film å en liten kaka som uppmuntran!Alltid lika trevligt=)
På kvällen blev det party, förfest hos Emma, med massa trevligt folk! Sedan utgång Station8, 18 var kanske lite "ungt"...för min smak=) ( jag som är såå gammal) Men jag ser faktiskt äldre ut i frillan...kanske inte possitivt dirkt!
Väl hemma, typ vid 3-4  så ville vi (jag å F) själklart ha nattmat, så vi började göra hamburgare eller jag rättare sagt, F somnade under tiden...men när allt var klart så piggnade han till otroligt nog, hm va kostigt=)
Idag så började jag jobba 09.00 till 21.00 utan rast!!!!gahhh, men F ska nog beställa Pizza tills jag kommer hem nice!

So long babes=)

Helg=jobb!

Då var det lördag och helg för många...själv så jobbar jag hela helgen, trist som bara den men får tänka på stålarna=)....som tur är så jobbar jag förmiddags pass så jag är ledig på kvällen..ikväll blir det nog att hitta på nåt skojjsit med brudarna, kanske utgång eller filmkväll...ha jo de är vida skillnader de, men vi ser väl vad som händer!!!

Hoppas ni alla har en bra helg, vila upp er nu=) och NJUT!

image170

haade..


Måste till frissan.......

men hur ska jag klippa mig?? det  är den stora frågan!!jag vill ju som hitta på nåt nytt snyggt, men vågar jag?det kommar garanterat att bli "bara" topparna som vanligt......

detta vore ju snyggt...
image166
kanske för att det är Jessica Alba=)

image167
Utan lugg.....

image168
jag tror aldrig att jag skulle våga klippa kort...........

Vad tror ni?=)

Sunnanå - SkellefteFF

Ikväll så var det derby SSK vs FF jag tror det slutade 1-6! FF var överlägsna.......ja som kanske såg ett mål jag passade på att göra allt annat än se fotboll, prata med A som jag inte träffat på länge...blblblaaaa! Jag ´brukar bli less att se en hel match så det var kul....F spelade förövrig, högerback, en klippa och min stjärna=)

Gränslös shopping...ops!

Jaha då sitter jag här med dåligt samvete,ångest men ändå lite glad=)eller ganska mycket om jag inte tänker på hur mkt jag har spenderat idag,vilket vi för överigt inte ska prata om.........................hugendanmig=(¨'

dåå börjar vi väl....

* underkläder
* skinnstövlar (svarta)
* stickad klänning
* randig klänning
* scarf
* rutig blus
* stickad rostfärgad tröja

* och...som jag letat: voila en super duper fin skinjacka, men priset var inte lika frestande!!!!!!!!!!!!!!plus att han som jobbade där var sur, sånt är verkligen trist säljare ska vara glada,trevliga,serviceinriktade och jaaa inte sura och otrevliga!!!så det så!

jajaaaa de var den shoppingen de, jag som BARA skulle köpa ngt om jag VERKLIGEN behövde det!mmm, så blev det ju INTE!!!!!!!!!!!!okey,bara inte mor får veta att jag köpt allt detta så blir det nog bra=)

image165


Just 1h left....

last hour at work now....nice!!!two days off also.....nice!=)

Wensday: shopping in Umeå, with Fredrik and his mother=).....soccer, and ???
Thursday: (perhaps) helping F to do some work at Mykle IK....otherwise a LAAAZY day=) me like!

Fri,Sat,Sun,Mon,Tue=work=(

Take care my friends......I will=)

So long.........


Trötter...= ME

åååååååååååå, jag tror att jag sommnar här och nu!!!gahhh jobbar ända till 23.30..bara typ två timmar kvar!!
                       


image164

HERREGUD ALLTSÅ, NÄÄ NU FÅR JAG RYCKA UPP MIG!

Shopping....

ooppss.....råkade visst shoppa lie idag, 3 kjolar!!ojojoj...men 2 på rea =) alla  med hög midja..
image162
fast jeanskjolar....

image163
och en typ lik denna,fast grå!
ett par svarta jeans och en tröja........ops=)
var länge sen jag shoppade .....jag är nog inte shopoholic längre!!! De e bra,,,,

OJ,OJ vilka glassar!!!

Hugendanmig, vilka enorma, gigantiska,otroligt stora glassar vi åt igår!!!! FANTASTISKT!var det , glassarna var från bergsbyns kiosk! De var jag å Fredde,Ida å Danne som bestämde oss för en avskedsglass ,snodde lite bilde från Idas blogg=) (tack).......................................kolla in dessa!

image155
så här cool var F ibörjan=)....

image160
Och jag var peppad=))
image157
likaså dessa glyckliga människor....


jaja,måste väl erkänna
att grabbarna vann "glass-tävligen"
(de åt upp hela glassarna medan jag å Ida
lämnade "slutet")hehe

Kolla glassarna...enorma!


...och så här slutade det,hahaa!=)

Jag orkade inte hela min glass.....men som ni ser så gjorde F det=)
Roligt var det iaf=)

NÅGOT JAG REKOMENDERAR ER ATT UPPLEVA!=)

blååst..........

jahaaa, vad kunde man vänta sig!!självklart så blev jag blåst på MP3 jag köpte på tradera...j*kla skit!!!!jag blir så arg ! att det finns oföskämda människor i vårt land...........................=( trist!
Jag ska då aldrig mer köpa nåt från tradera!!så det så! (man ska inte dra allt och alla över en gräns, jag vet , men ändå)

image154





regn..å regn..å ännu mera regn!

gaahhh...vad trist väder det är! jag blir så less på alla dessa gråa dagar......kan det inte bara bli sol,varmt å härligt!???=)PLEASE!
Campingläget är oxå öde...alla husvagnar åker, kanske för att det har regnat så mkt så att deras förtält flyter!det är campinglivet det=)

Men nu ska vi vara lite possitiva oxå, helg imorgon! ledig fre, jobb lör, ledig sön = helt ok
På fredag blire lungt, kanske hittar på nåt kuligt med älsklingen, lör är det party på kvällen hos Farmor och Farfar!!!De ni=)Söndag, ej ännu planerad!

Idag kanske de blir sista Lanternan....hoppas det blir skojjsit=)

image152
ahhh, tänk er detta=)Drömmar....
Ha en underbar helg allihopa

RSS 2.0