Lördag hela veckan.....

I LIKE IT......Jepp, Nu har Farmoroch Farfar just åkt....Dom är ju för härliga=) Vi har lyxat på som bara den, lördag hela veckan känns det som!!!!De hade med dig älgstek.....som vi åt igår..idag bjöd de på pizza...inte illa.Vi har också hunnit med lite shopping ( utemöbler till balkongen),städning, och slipning av bord!!!

Valborg imoron, oj vad tiden går fort.......Fotbollsmatch väntar på ålidhem,sedan blir det nog grillning här hemma och sedan vet jag inte, kanske en brasa.

Vi har även seminaruim om missbruk imorgon, intressant, men typ 300 sidor att läsa, endast!
 
image210
Farmor är nog min lyckoängel=)Lika söt som denna dessutom!

After work....

Sitter nu typ död i soffan, efter dagens jobb på Ica maxi....Med en lite väl kryddad hamburgare ( ops, kan vara mitt fel) i handen och med en skadad pojkvän...(dock inte mitt fel, fotbollen)...och vi ska bara ta det lungt och kanske se nån film eller nå, Johan och Danne skulle nog titta förbi senare, trevligt.

Matchrapport från Freddes match då; 1-1....inte så bra, de spelade mot Umedalen...men F knä fick en smäll igen, så det var ju ännu mera trist för honom.....han får väl trösta sig med att han blev matchens lirare=)

På måndag ska vi få storfrämmande, Farmor och Farfar kommer på besök=) ska bli trevligt..........

image209
Vilken bild alltså......detta vore allt något! så underbart...åå

Sliten....

....spelare....jag är ju typ död efter den lilla match det blev....har haft ont ( träningsvärk) i hela kroppen...vilket säger en hel del om hur otränad jag är=) ops! Men jag överlevde dock, och ny mach på onsdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ska bli skojsit..

image208

Hot....=)

Jepp det är det rätta ordet, ca 22 grader ute...(i solen, men ändå) typ 50 grader på balkongen...vilket jag inte tackar nej till, dock förstår jag inte varför jag sitter inne nu?....jag blev nog lite överhettad!!hehehe, nä men jag menar inte att jag inte tål mkt, utan att detta bara är en paus=).....

NU: Alternativ;  Nougatglass,smack eller nån slags tutifruttistrut???? (vi köpte av glassbilen i måndags) STORA beslut....  ( jag måste ju kanske,maybe,förhoppningsvis,ladda för fotbollsmatch ikväll med Ida och flera)

Jag letade fram mina fotbollsskor, längst in i förrådet, i min vanliga skopåse, där ligger dom väl använda fotbollsskorna, tillsammans med de väldoftande blåa benskydden.......jaaa, lite nostalgi är det allt=)(typ nåt år sen jag anväde de sist). men inte för att överdriva men de luktar, F*N, surt alltså........

Wish me good luck... ( låt oss hoppas att jag inte dör, bryter ett ben, eller nåt=)

PANK!

föreläsning idag om biologiskt åldrande-sociala och medicinska konsekvenser! De ni=) Sedan träffade jag Ida på stan, vi var båda fattiga studenter....inge shoppning, men vi besökte allt subway=)Trevligt som alltid!!!!

Och nu har vi sessutom fått internet hit...efter snart 5 månaders väntan.....

Måste även gratta min BROR som tagit körkortet.....han är så duktig=) ( låt oss hoppas att han inte släktar på sin syster när det gäller bilkörning=)
image207
Ta det lungt brorsan..=)


No School.....

nepp idag är det ingen skola, inte i morgon heller....nice! men dock bör det tillläggas att det nog ändå betyder att man skall plugga...=(....bara att bita i det sura äpplet!
vill också tillägna en lyckospark till lillebror som har körkortet på G snart....Good Luck!
Och en stor GRATTIS kram Till Anny som fyller år idag....hoppas du får en super trevlig dag!Party nästa!

image203

have a nice day!


04.30....

...jepp då vaknade jag till och fredrik hade ej kommit hem, panik tänkte jag, det måste ha hänt nåå, så hittade jag aldrig mobilen, måste ju ha typ 10000 misaade samtal, tillslut hittade jag den, inget missat! då var min lilla fylle tratt på väg hem...kl. 05.00 gick jag upp å mötte honom sista biten....herregud! Men idag så då blire aktiviteter kan jag lova, hehehe han ska få igen=)........
image202 
hhahah. typ så här såg han ut......

härliga lördag.....

...så skönt det varit idag, å vilket kanon väder!hmm, jepp jag har solat=) sedan tänkte jag gå å se på fotboll på gamila, om det var nåt bra lag alltså..men jag hade visst glömt mina pengar hemma,,det var inträde typ 50 spänn..så jag tittade genom gallret ett tag men sen gick jag hem igen....bara tagit det lungt, gjort en grym räkmacka.....mm=) 
                               

min var nästan så snygg...

Städning....

phuu..nu har jag äntligen städat klart...skönt att man gjort bort helgstädningen!=)Dags att ta i tu med lite plugg....ännu roligare eller så int=)

Imorgon efter 16.00 ( då är hemtentan klar, förhoppningsvis) är det iaf helg=)

   image199

Alla på skolan satt ute och åt glass idag ( och då menar jag alla)sååå härligt med sol.....
Har ni prövat den nya laktrispucken??=) grym,...

Las Vegas.....

Har ni sett denna serie?=)
image197
gammal bild men ändå bra.......

Vilket härligt väder!

07.00 ringde fredriks väckare.... ( Jag ååå så skönt att få sova lite till ).....
-Liza det verkar bli kononväder idag!
åååå, där rök sovmorgonen, jag upp i ottan, å började plugga så jag kan sola lite idag!!=)

image196
åå så härligt med bra väder!!!

Tisdag......

Då har ännu en helg passerat, och härliga Tisdag var då kommen=( och man var tillbax i umeå,med mycket skola och plugg!..phu,hemtenta på  fredag.

rapport från helgen då, Fredagen spenderades med bror, först bjöd han på tacos, sedan drinkar och en massa glatt humör sedan avslutades kvällen på Balzac, (18år, man kände sig ganska gammal=(). sedan på lördag var det familjekalas, med grillat,lekar och lite drinkar samt poker=)Mycket trevligt! Söndagen spenderades också med familjen, och med en väldigt matglad mamma, hör på detta: just innan vi skulle äta pizza till Lunch /middag, så kom hon med tre tårtor från gårdagen, "förrätt" sa hon=),sedan åt vi pizza, efter pizzan var det ju efterrätt, tårta igen, sedan efter två timmar hör jag: Vad ska vi äta? ska vi äta upp pizzorna som blev över?? hahah, alla svarade att de var proppmätta och mamma sa att hon var jättehungrig, så hon åt upp pizzorna....sedan vid nio var det fika....och då kom hon på att vi hade kvar grillat sen igår...hahhahaa, ja hon är allt bra rolig mamsen=)

Dagens! Hör på detta, 4km på 20 min, löpning alltså gånger 2. de ni!=) hahhaa, jag hade fått krav på en bok på biblan så var tvungen att lämmna tillbaka den idag, så då joggade jag till skolan och tillbaka....och när jag kom hem så hade fredde tillagat parisare och kolakakor....inte illa=) ( oftast brukar det vara tvärtom, han tränar jag är husfru, men jag tror att vi ska nog byta=)
image195

update: Bör tilläggas att min kära mor trots sina matintag som jag nämt ovan liknar denna spinkiga människa=)

Fynd!

Jag har också glömt att berätta om mina senaste fynd......2 Kavajer från Myrorna! En svart ocg en grå ganska häftiga, bild kanske kommer en vacker dag när jag har en fungerande kamera....=)
För endast 170 spänn för båda två!

Grattis bror!!

Jag har ju glömt att uppmärksamma min brors 18års dag här på bloggen (7/4)!
Han klarade även körkortsteorin, så snart är han min chaffis=)
Miljoner grattis kramar till min älskade bror!

image194 
Detta skall firas med utgång på Balzac på fredag....jag å brorsan=) de ni!!! Sedan på lördag blire hela familjen och släkten på kalas=)

Onsdag!Dagen.....i korthet....

*        Upp 07.00 trött

*         8.15 seminarium

*        Hemma 10.30.....hm har inget att göra...men ändå massor..

*         12.00 lunch, själv så trist

*        13.00 tittar lite på " vi på saltkråkan", hahah, vilken klassiker. "Farbror Melker, vet du va...."

*         Plugg resten av dagen eller???

Dagen går såå segt, kanske för att jag borde städa, plugga, å göra massa tråkiga saker....men nu kom fredde hem......så vi kan nog hitta på nåt kul=).........


sol......äntligen!

Dags att inta balkongen.....oja!=)

image193
nästan så mkt sol....inte riktigt men ändå!

plugg,plugg....och ännu mera plugg!

guud va kul, eller så int!men jag läste boken, Ro utan åror, vilken bok! jag läste ut den på en kväll, tårarana sputade. De handlar om Ulla-Carin Lindqvist,som får ALS, en nervsjukdom som är obotlig, och har en snabb död..
image191

image192
Så sorgligt men åndå så inspirerande stark,modig och levande trots sin hemska situation!


RSS 2.0