Årets fest!

utan tvekan årets fest, det var verkligen superduperkul igår/idag! Och det säger jag även nu, dagen efter då jag totalt sovit max 1.5 timme! Jepp ni hörde rätt, jag brukar ju behöva minst 14 timmar typ=)Vet inte vars jag ska börja..hahaha!

Robban hade hemma match å mötte holmsund, fredde skadad så vi satt på läktarn med winka och hans tjej, fredde skakade hela matchen för att han var  så nervös och ville spela!!!
Sedan så åkte vi alla å käkade...och efter det så styrdes bilen mot ingemansland typ=)
Där det var partaj i Kritans stuga,men vi skulle sova hos jesper så vi åkte dit först..

Drack lite vin med hans familj=)trevligt

sedan tog vi båten tiilll partyt=) fullt ös! otroligt bra musik hela kvällen,kanske därför jag typ dansade och studsade på gräsmattan hela kvällen/natten! mammamia låtar var poppis!


Alla var glada och jag var sjukt peppad=)hahaa ja, kvällen gick fort och efter 3 hamburgare, ja typ! så var klockan 05.00! och jag studsade fortfarande till all musik=) men tillslut så skulle jesper skjudsa hem oss med båt, (behöver jag nämna hans tillstånd)tog kanske 1 timme å få igång båtmotorn? sedan väl i stugan var vi 3som skulle sova där, till en början...när nästa båtlass kom var vi kanske 8 st, galna förfriskade människor! fram till 7 var det inte en minut lungt, gasol läcka (jag blev typ hög),eldsvåda,skratt,stupningar,trasiga stegar, you name it! Plus 7 SNARKANDE gabbar som inte var värda mkt just då! Glömde nämna att en grabb ramlade av båten mitt i sjön kring 06.00


On the way!
 
vårt place!room mates


På väg med båten på paarty!

utedass=)
   pepp!

jahaaa...snyggt grabs!


Japp,vi är still pepp! Simme jag å Patrik

Joel,simon å fredde


Va, har jag gjor detta tecken förr? Moi, Carro (från länslaget)Fredde
      
På väg hem ca.05.30, Jag å Jonas


Larsson å Jesper, båtproblem??=)

Hur som haver en kanon kväll=)

Grattis Pappa !!

Måste passa på att gratta världens bästa pappa!!!


hahhahaa....visst passar denna dig pappa?=)Hoppas du får en härlig födelsedag, trots min frånvaro,jag förstår att det kan bli tufft men, men,(hihi)present har du ju fått iaf!
LOVE YOU DAD ! YOU MAKE ME HAPPY!

Back to business!

hello babes!
nu är sommaren sluuut, fort har det gått, mycket jobb....men också rätt kasst väder så det var nog värt att arbeta=)Men trots det har det varit en härligt och behövligt sommarlov! Mycke grill och chill=)
Nu är jag bosatt i umeå igen, känns riktigt bra! ( kanske därför att jag snart är klar med min nya garderob,jag bytte ut förrådet,tyckte det var lite onödigt att ha ett halvfullt förråd när man kan göra något mkt bättre och roligare av det=)
(bilder kommer, jag har ju lyckats skaffa mig en kamera,de ni)
Jag måste visa alla mina fynd som jag fyndat under sommaren oxå=)

Helgen kommer att spenderas i Robertsfors (förmodligen), party på lördag i nån stuga,(Maya visst kommer du???) söndag var det visst aktiviteter typ vattenskidor och sånt=)

Ikväll blir det nog lungt, film kanske=) vi har dessutom en inneboende hos oss förtillfället,Danne, trevligt!

Vi ser lite på saltkråkan nu, alltså hur bra är det inte, Fredde kan inte slita sig=)hahahha....skrållan är ju så söt!!

So long!

RSS 2.0