Gott nytt år!

bättre sent än aldrig!right....?

Julen bara "swischade" förbi, ca 10 julbord, massa paket,paradis, glögg  och massa underbara människor de e väl julen=)nej jag glömde ju tomten! allt var kanoners till juldagen då hade jag feber och nu har jag varit sjuk sedan dess...förkyld och dylikt, jepp jag missade juldagen!jepp idag misssar jag nyårsfiradet  med alla härliga människor, jaa julen gick i sjukdommen tecken iår! aahjaaa nu är det faktiskt inte så synd om mig....jag är nästam frisk=)(peppar,peppar ta i trä) Den svagare parten av oss däremot har haft feber ca 39-40 grader nu i fem dagar!stackarn!

nnäää hörrni nu får jag gaskaupp mig, en liten plutt förkylining är väl inget...

hoppas ni alla får en härlig nyårsafton!!!!!!!!!!!!
ps. maya vi bokar in nästa år va???sorry babe!


Jullov....

....jadå nu har vi typ inge mer av skolan..bara lite uppgifter, och tenta efterjul samt en inlämming=//ajaa det lämmnar jag till efter juletiderna=)
nu är det jobb som gäller, torsdag till måndag! imorgon är det fotbollsträning,sedan ska vi ha julbord här på fre,lekar å lite glögg=), sedan kanske bio, träning och lilla julafton med laget, och så åker vi hem på mån...och då måste ju alla julklappar vara klara! japp....och väskan packad...'

Glömde ju säga att vi förlorade dm-matchen i söndags...jävla skit.jag hatar att förlora, dessutom så kan vi mer än så..irriterande, men jag är nog mest irriterand på mig själv för att jag söög!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och så stukade jag skitfoten pga av kapstads dunderskott. japp så gick det!

nu längtar jag bara hem till stensjön............................å till julen!

hoppas ni allla har det bra!sköt om er...

ÄLG

jaha, då var det dags igen då, på vägen hem från fotbollsträningen i robban så krockade vi med en stor jävla älg!!!!!men det gick bra för alla utom bilen som blev kraschad.... iaf fall det jag vill komma fram till är detta:

när vi chockade kommer ut ur bilen möts vi av en bil som stannar och kliver ut...jag var ovanligt lugn, och håller på att ringa polisen
(vi)- åå hjälp vi har krockat med en älg

- (han) vad fan RING POLISEN, RING POLISEN!
-(vi) vi gör de
- (han) men för fan ni måste ju ringa polisen, helvete!
- men vi gör ju de!
- (han) vad fan, är ni fulla ??? är du full till hon som körde!!! du är full
vi stod bara och gapade! vad säger människan, är han inte klok!
-(vi) vaaa? vad sa han??
-(han) du är ju full för fan!
-. f(vi)ar här i från! men far  
sedan kom en annan som hjälpte oss och sa att han var lite så=/ vaaa... vi var sååå arga! ååååå

sedan så låg ju stackars älgen mitt på vägen skadad och kunde inte röra sig...tog kanske ett år innan nån från "polisens jägare" kom och sköt den!

vi fick låna julias pappas bil hem, men så tänkte vi att det kanske är bäst om vi bara kollar upp och registrerar oss på akuten if det skulle bli nåt sen är det ju bra att ha gjort det. och  vad möts vi då av!!!!! jo detta:
- vi berättade vad som hänt, olyckan.
-(de) jahaa, men ni har inte ont ?
- nää, men de kanske är bra att kolla ändå?
-alltså nä de kan ni göra när ni får symptom, kontakta ert försäkringsbolg bara....
- jahhaaaa..

vi börjar gå, sedan var vi arga, det kändes som det var fel att vi var där, att vi var till besvär.........men det fanns inte en enda person i väntrummer heller!!!!ida vände om och sa att vi faktiskt ville kolla upp det!

- (de)jaha fyl i här då.
- det kostar 300.
- (vi) vaaaaa, (snålstudenterna före jul...njaaaa)
 jaha ida kollar upp det iaf, går till farbordoktorn. där möts hon av samma attityd. "ja man lär av sina misstag" och du behöver inte vara här, du kommer att vara lite stel imorgon, så var det klart.! åååååååå vi blev så arga!

hursomhaver tackar jag alla mina skyddsänglar! dock så har jag förbrukat endel nu sååå, nu får det räcka!=)

annars då ?livet rullar på i 180! full fart! imorgon julbord,jobb, sön dm=)

so long babes!

RSS 2.0