Back to business....

Då var vi tillbaka i Umeå igen, härligt!=)faktiskt....

Helgen har varit kanon,i Fredags åkte vi å fiskade, eller pimplade, vi fick 5 rödingar=) ( men det var ju i Jävre, hhehe där de planterat in fisk=)men kul ändå! sedan var det påskmiddag hos farmor och farfar, härligt! På lördagen så fyllde freddes bror Pelle 20 år, kalas för hela slanten!Sedan var det partaj,med utgång på station 8.kul!

                          


image188
Fredrik & Johan

image189
Maya, jag och Amanda


GLAD PÅSK !

ååå efter 100 kg påskgodis sitter vi nu hela familjen utslagna i soffan......härligt att vara hemma=) Mamma överraskade oss med att klä ut sig till påskkärring när vi kom, hahahhaha...hon är så rolig=)
I morgon blir det kanske en skotertur om det är fint väder.party på lördag!=)

  image181

Sköt om er alla!!!!!

BRAVO LIZA.............

..jaha då är jag äntilgen typ klar med hemtentan, och så fixar jag sidhuvud tror jag det heter och sen blir det 8 sidor för långt...ja 8 sidor inte en eller två.  Riktigt bra Líza, pucko!typiskt mig....åååååååå. undra om man måste ha sidhuvud??jaaaa herregud...nu ska jag försöka få tag på Ida, hon svarar ju aldrig,de är svårt att få tag på den bruden,eller så tappar hon bort telefonen=) hheeheheh....

image180ops...

All by my self....

jaaaa, jag är alldelens själv i umeå nu....(förutom alla ardra som bor här) Hjärtat är hemma i Skellefteå å jobbar.Han är duktig han=)jag håller på med min hemtenta nu, super duper kul!eller så not.

Jag kommer typ inte att klara mig.....vem ska nu passa upp mig?hålla mig sällskap?ge mig föda?Vem ska jag nu skratta med..............hahahhaa......jag hittar nog nån=) ( skojjar bara lite, min humor är ju av världsklass=)

dags att fortsätta skriva nu..................so long babes!

image179
snart är det påskgodis.........de ni!


Tisdag!

halloj allihopa, nu så har jag pluggat klart för ikväll, äntligen. så sängen känns lockande..min hjärna är lite trög nu (kvällstrött) förtillfället.......


image178

so long babes.......................

I drömmarnas värld=)

image177

jag var bara tvungen..................................åååå

Länge sen sist.....

Satt och läste lite bloggar nu (och blev inspirerad att skriva lite), en "LEDIG" lördagskväll...kommer inte ihåg när det var sist, antingen har det varit jobb eller plugg.(jag borde egentligen plugga nu med)

ojoj, vad länge sen jag skrev...tiden har bara rusat fram och mycket har hänt=)..................alltinga har nästan varit possitiva och roliga saker, flytt till Umeå, socionom utbildningen, nya vänner, fin lägenhet mmmmm.....(men visst saknar jag farmor det gör jag=)och alla er andra med=)även fast vi bara bor i ume( inte i Mexico direkt)....

lägesrapport då; veckan som gått har varit ok, inte allt för mkt plugg men det kommer nog ( hemtenta på G), I helgen har min kära bror varit på besök och Anny med, trevligt. vi spelade laserdone ( heter det så?)igår, kul men jag höll på att dö, vi valde ett dubbelt spel. 2 x 20 min, omg jag höll på att avlida efter 10min, så när det var "halvlek" så tänkte jag att det var slut, men icke......(så jag sprag runt som en virrig höna den sista tiden och fick sämst poäng tror jag).....aja men det var kul var det! Idag har vi vart på stan, ovh vi inhandlade en dataskärm....vi har letat länge=) så det var bra.

          image176


Så nu hoppas jag bara att vi får internet snart, vi skulle egentligen ha fått det för 4 veckor sen, men de hade "glömt" vårat hus!!!!!!!!så vi får bredband till hösten! men nu skulle vi tydligen ha nåt ADSL...eller jag vet inte vad det heter...typ. bara det funkar så, då kan jag kanske ha tid att skriva här ibland=)

nu ska jag ivåg å heja på Fredriks match, ska bli roligt=)
Trevlig Helg allihopa....................

RSS 2.0