Förresten....

....nåt som inte är populärt när man morgonsimmar är gammla sura tanter som byter bana hela tiden till den som de skvittrar minst på!!! och superduper duktiga simmare som gör svallvågor så att man får kallsupar och dessutom så känner man sig som en pensionärssimmare=) (haha, fast jag simmar ju lika sakta som dem iallafall=).............visst är det ett stort världsprolem!!!!!!!!!!!!!!!!

image151

Helg...igen!

hallååå...

veckorna bara susar förbi nu, snart kommer den mörka hösten, fast här i Byske har vi "nästan" höst redan känns det som......kallt och dimmigt idag=(, men bara i Skellefteå så var det soligt å jättevarmt sägs det!

Jag har lite panik över vad jag ska göra till hösten, gahhhh!ska nu skicka in lite olika jobbansökningar......kanske får jag nåt napp?=)om jag har tur men man vet ju aldri´g!

Sååå skönt med helg!!!eller rätta ordet är UNDERBART, helgen ska spenderas med älskingen=)längtar, bara  två timmar kvar......
image150

Ha en trevlig helg allihopa!!!

Fyndat ??

Igår så fick jag ett impulsanfall och köpte en mp3/mp4 på tradera, lite spännande var det allt! Jag tyckte det var konstigt att ingen annan hade bjudit tidigare på dem?så jag kollade upp det lite, sen bjöd jag på första, men loosade men den andra fick jag allt! för 310kr (400) med frakt! (ord 800-900).....hoppas den är bra!

image149
Vad tror ni??

Party för hela slanten!

Helgen har gått hur fort som helst!

Torsdagens festligheter var skojjsigt! och kvällen avslutades på lanternan, vi dansade å hade kul!
Fredagen blev riktigt lugn, chill, Fredde hyrde film och jag gjorde en tre rättersmiddag!de ni=)
Lördag så Hade F lagfest i deras tränares styga, beachvolley,bad,bastu,mat och an riktigt trevlig kväll med trevligt folk,sedan så drog vi in på station8 (tack ida,som fixade in mig)dansade och hade superkul!träffade A som jag inte träffat på länge, superkul!
söndag jobbade jag 11,30-20,30,så myckle mot byske och sedan blev det lite (bakismat) fast jag var inte bakis=)pizza, sen pizzakoma!!!!(vilket jag har än=)

Ja, jag är ju en partypingla utan dess like ellerhur??=)
Tack för en trevlig helg allihopa=)

SKÖT OM ER!


Lanternan ikväll ???

hoppas det lir lite bättre väder till ikväll, då blir det nog lite party, sedan en sväng till Lanternan=) F har gjort värsta melon-blandningen!!Sen är jag ledig i två dagar, kan det bli bättre......skönt !

´So long.....

Pirates of the Caribbean

Bättre sent än aldrig, eller hur! Jag å F var på bio igår, vi såg efter lite beslutsångest....det stod mellan Pirates o t C eller Harry Potter ....och det blev Pirates! 3 timmar var den...ojoj men jag höll mig vaken ända till slutet, och det var sorgligt, tårarna bara rann ( och jag som inte brukar gråta)...den får ¤ ¤ ¤ stjärnor av mig, lite för mkt av det goda men slutet var ju bra!

image148

sköt om er alla!!!!

Ny vecka, nya tag =)

Då var det måndag igen, helgerna går allt för fort tycker jag! men jag jobbar bara 4 dagar sen är jag ledig!!! skönt.....
Helgen har varit lugn, hade tänkt att gå ut i Lördags, men har haft så ont i magen nästan hela helgen så det blev vila....men det hade visst varit kul!!!! TORSDAG??nån som e pepp på lanternan??

image147

Ha en trevlig måndag allihopa!

GRATTIS FARFAR =)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FARFAR FOLKE !

image146
nu blir det snart lite kalas=)kanske lite tårta!!


Perpetua Nkwocha....vilken lirare!

Nyförvärvet gjorde ju succé igår, vad kul för Sunnanå!
Jag såg bara första halvleken men det räckte för att se hur taggade och bra Sunnanå och nyförvärvet var....kul match att titta på!

lite bilder från matchen, och matchens lirare : Perpetua Nkwocha, såklart !

image143image145

GRATTIS TJEJER!

ni kan läsa mer på norran


working....nine to five !

hallå alla glada!


uppdateringen går på sparlåga nu måste jag verkligen säga.......tycker det är trist!!men man hinner ju inte allt!!men nästa eller hu??=).......


Förra veckan var jag ledigt tis-lör = Mini semester!vi hade verkligen tur med vädret måste jag säga.....sol alla dagar utom fre och lör!!! Jag å Fredde solade och bara tog det lungt på hällorna hemma i Stensjön, badade (mest jag då; F är en lite badkruka=),åkte båt ut till Sandviken och tältade med Ida & Danne (super duper myskigt), åt surströmming( inte jag å F vi tycker inte så mkt om det så vi fick varmkorv=),fiskade, sov i Freddes föräldrars stuga, shopping ruda i Luleå(kul, men nu är man nästan pank=( ) .........ahhhh det var UNDERBART!


Men nu är det slut på det roliga och jobbet rullar på som vanligt, mkt norrmän, sura tanter, glada barn, jaa mkt folk helt enkelt! Snart så kommer väl våra husvagnsplatser att ta slut så dåå blir det köööööööö, och den brukar bli låååång! i fjol så var det ca 80 vagnar på kö!puuh


ikväll jobbar jag till 23,30, och jag är redan dödstrött...och börjar 06,45.........sedan har ssk match imorgon så då ska jag vara där och hjälpa dem med=) KUL, hoppas de vinner bara!


Ha en trevlig kväll allesammans!


Här är lite bilder från vår lilla båtutflykt
(bliderna är från IDA)

image138
Packning för 1 natt....kanske lite överdrivet=)
image139
Danne & Ida...ahhhh så söta!
image140
hmmm...få se nu hur gör man riktigt...

Jag & F


RSS 2.0