SEMLOR

å, äntligen är det semaldagen som jag har längtat=)mmmmmm....ska trycka mist 3st!
helgen har varit fullspäckad, fredagen spenderades med familjen hemma i stensjön, på lördagen var det dags för cup i arcushallen, första matchen spelade vi mot Piteå, ett allsvenskt lag, gick väl sådär, vi låg bara under med ett mål till sista minuten då blev det 2-0=(, nästa match  mot Assi, som var kl 22.30 och slutade drygt halv tolv (inte min tid på dygnet men, men) vann vi men jag kommer inte ihåg med vad=/ kanske 1-0?=) så då  var det  semi mot Alvik på söndagen, vist med 1-0 och sedan var det final mot Piteå igen, vi förlorade med 3-0, skiiit! de spelade ut oss, mmm så kan det gå! (dock var jag typ död, 4 matcher på stoor plan).......

NOTIS : herrmatcherna spelades på de bästa tiderna vi fick ta de som blev över typ, vinnaren i herrfinalen fick 10.000 och 2:an 8.000, herrarnas B- final fick oxå prispengar. men damerna , alltså vi och piteå fick inte ett öre!!!!!!? diskriminering?


Bild från piteås hemsida

Idag är det pluggdag som gäller, iksu, massage ida?, semlor å fotboll på kvällen=)

vet ni jag blir såå arg!

ja måste bara skriva av mig lite, förbannande surkärring till busschaufför! skulle åka hem från IKSU idag, hade redan en bussbiljett, men hittade den inte!!! panik, busschauffören frågor mig om jag hittat den när vi var vid sjukhuset, nej sa jag, och då sa hon att jag måste betala, okej, javisst, lillpaniken alla tittar och väntar, nu hittar jag inte mitt kort=() ahhhhh, fan, ja jag erkänner att jag tappat bort mitt visa kort och måste spärra mitt kort och  dylik, jag ber så hemskt mycket om ursäkt och undrar om jag kan åka med till stan för att gå på banken och ta ut pengar, så kan jag betala dubbelt sen osv. då säger surkärringen: det fungerar inte så och så öppnar hon dörren och bokstavligen ska kasta ut mig ur bussen! aaahhhh, med gråten i halsen börjar jag gå ut men då kommer en kvinna och säger att HON ska betala för mig, neeeeej säger jag det behöver du inte! jo men självklart säger hon, och jag skäms som aldrig förr.....................

var finns servicen och vänligeheten hos jävla busschaufören ?????????????????????

jaaa nu ska jag då alltid ha lite cash i fickan!

Pappa har en facebook !!??

Alltså detta var dagens frågetecken och utropstecken... fick ett sms av freddde att Pappa hade addat honom på facebook! What? han vet ju inte ens vad det är?......panikslagen ringde jag upp honom å frågade va han syslade med..jo vad fick jag för svar, han hade fått nått mail, blivit lurad av någon han känd, han visst inte riktigt vad det var, han skyllde även på nåt virus??? det finns bara en utväg : nära 50års kris ?

men nu har jag fått honom att inse att det finns ingen i hans ålder som har en facebook (nästan) och han skall inte ha någon han tillhör inte rätt generatin helt enkelt=)..... näää skämt å sido pappa detta var ju dagens roligaste!! ahhahaa..

annars då helgen rusade förbi, räknestuga idag, sprang även veckans intervallträning, på band! ursch!!!!! sedan fyndade jag på flott, utförsäljning, jeans som kostat 1400 för 200kr, de ni (dock så måste höger ben töjas ut??skottbenet=)tips?)
nuu ska jag nog baka=)

förresten det viktigaste : jag har nästan blivit "faster", jag ser det som så=) freddes bror fick en liten son igår, Elton=) sååå fantastiskt underbart!!och så söt....längtar att träffa lill palten=)

so long babes...

Hahaa....

En lurad lillebror=)
Maya jag vet inte om jag har gjort rätt....ahhaaa, det var denna bild som jag stannade på......och den måste ju förklaras,
då måste jag visa följade bilder också =)
  
lille bror är ju bara för söt!


jo jag  och min bror spelade kort mitt i natte(när vi var aningen yngre) och jag lyckades övertala honom om att den som förlorade skulle klättra ner för brandstegen och springa ett varv runt huset, barfota! hahaa, gissa vem som vann?

livstecken från de döda....

efter allvarliga påtryckningar från pappa, ida och maya så tar jag tag i min blogg igen, eller detta inlägg iaf=)

sist jag skrev var det nyårs, lääääänge sen, men tiden har bara rusat förbi och livet leker=) mycket fotboll, vi tränar och spelar cuper,superkul=) vi spelade på nolia i helgen, 8 matcher på två dagar....behöver jag säga att det lär ta några veckor att återhämta sig=)! spelade mittback? många var borta och sjuka...det förklarar nog det=)beep-test!,mjöksyra som fanken. Iksu besöks ofta=)skola, juridikprov,rapporter, lite jobb,järnbrist och blodbrist=( myskvällar med alla möjliga härliga människor, kyckling i ugn = sucé =), läängtan efter freddes brorsson som kommer vilken dag som helst!, en död palm och döda fiskar=( , x-boxet som fredde fick av mig i julklapp börjar redan gå mig på nerverna!. sommarjobb letas för full, tips?

Men det som känns mest spännande är fältstudierna i filippinerna, 28 mars åker vi.............längtar som bara den! resan är bokad, sosbarnbyar verkar positiva att vi ska komma, planerna är i full gång, dock är inte vaccinet för 2500kr fixat än, men kanske imorgon?, inte heller visum=/, ska ordna ett projekt/ samarbete med Maxi ang detta, vilket känns otroligt spännande.....


sos barnbyar i lipa


lagfest väntar på lör, trevligt värre.....!

So long babes! sköt om er!

RSS 2.0