Stadsfest...=)

Hallå alla glada=)

Veckorna bara susar förbi och man hinner nästan inget som man tänkt sig...men men det är väl sommaren i ett nöt skal=)hur många gånger har man inte sagt : Det måste vi  göra i sommar, eller Ja, men det hinner vi göra i sommar, =)hheee, sommaren är verkligen kort och jaa nu regnar det mesta bort!!!

Vill ha soool nu, jag är så less på det trista vädret..dessutom så är det ju "stora" stadsfesten ikväll,och då är det ju trevligt om det är bra väder!! Eller hur??

Sunnanå spelar mot Umeå IK idag, så då blir det väl lite jobb där oxå.....vi får hoppas på vinst!!!

Ha en trevlig helg allihopa

image137
Från gårdagen...

Uppdatering......

Joo, jag vet att min närvaro inte varit den bästa den senaste tiden!Och jag har åter igen lyst med min frånvaro..sorry! Har varit fullrulle igen...ops! Studenten var makalös...så fina alla var och så kul vi hade=) men lite trist var det också.....(bilder kanske kommer sen )

Jobbet här på Byske Havsbad rullar på som vanligt... Nu har även alla andra roliga människor anlänt så då blir det ju bara ännu mera skojjsit=)

Vi har även hjälpt till med ännu en flytt, lite större än våran.....Som ni förstår så har tidenbara runnit i väg alltför fort...och inte räckt till=(
MEN NU......så ska det bli ändrig på detta, ellehur!!!!

Dagens:
Duktiga
: prommis på morgonen
Jobb: jepp 09.00-18.00
Mindre duktiga: Lördag i dag, hmmmm vilket betyder bara en sak ellerheu?=) ni vet vad jag menar!!Candy
Planer: kvällen spenderas i staan med favoriten;)kanske hittar vi på nå kuligt!!!

image136

Sköt om er allihopa !


Lärarfesten!!

Igår så var det lärarfest för hela slanten!!!! jag jobbade till 9 så jag kom lite sent=// men det gjorde inget, det blev som lagomt, vi dansade verkligen hela kvällen påett 100 graders varmt dansgolv på station8. Guud vad man svettades...helt galet=) Men skojjit var det.......men lärarna var väl lite väl trista, alla for typ hem vid10-11 tiden, endast vår filosofilärare var kvar och dansade....

imorgon så väntar jobb på Sunnanå, sedan på kvällen blir det nog lite partaj med klassen!!=)kul, hoppas jag!!!

image134

Blandade känslor !

Jaa, det är det verkligen! Studenten närmar sig med stormsteg, klänning är fixad, skor oxå! skönt.....
Men man har ju gått i skola 13 år, och så tar det bara slut.... man har inga måsten, inga lektioner att passa, inga läxor eller ångest fyllda prov eller inlämningar att oroa sig över. Visst är det såå otroligt skönt att slippa allt detta, det sista året (extra året) har varit grymt segt, många har pluggat på distans, andra har jobbat, vissa har hoppat av och endel har varit trogna till skolbänkarna! Jag kan väl kanske katogorisera mig till en blandning mellan jobb och skola! Som sagt har klassens samanhållning inte varit likt alla andra års, men trots det så har det gått grymt fort och många roliga minnen kommer självklart att prägla våra liv=)

Att inte veta vad som väntar, att inte ha den "trygga" skolan att vända sig till är lite pirrigt, ett steg in i framtiden!
ooo, vad jag har längtat till denna dag, men samtidigt så känns det trist att lämmna alla klasskompisar (vissa kommer man ju att hålla kontakten med), jag tror att jag kommer att sakna gemenskapen.... men,men livet går vidare, och det är snart dags att släppa den "förflutna" skolan, men allting som man lärt sig ska man självklart bära med sig resten av livet, och jag tycker vi ska vara tacksamma för allt vi lärt oss under skoltiden.......och ta med oss våra kunskaper till vår framtid......
ojjj, detta blev ett långt inlägg=)var kanske tvungen att skriva av mig!!=)


image133 

Kronprinsesan Viktoria som ta studenten!=)

Back in business !!!!!!!!!!!!

Hallå allihopa!!

Det var ett tag sedan jag skrev ser jag nu....ops! men som sagt så har det varit lite mycket,

skolan är klar!!!
flytten är avklarad
wellas jobb är klart
likaså guldfynd


....så nu är det bara jobbet här i Byske och på Sunnanå som är kvar!!=) Det känns skönt att allting har lugnat ner sig, så att man kan koncentrera sig ordentligt på det man ska göra. Dessutom så kan man njuta av sommaren.....underbart!!!!

Här i Byske så har det varit otroligt varmt, idag så stod temperaturen på 28 grader!!! plus att det nästan inte blåste nåt....och när jag måste upp och göra något och inte kan ligga ner å pressa, ja då är det varmt=)
Men jag klagar inte alls, det är så super härligt!!!!

Njut alla norrlänningar..så länge det vara.......


image132

Soligt å fint i Byske................


RSS 2.0