Dålig uppdatering av mig!

nää, jag har inte varit så aktiv med mitt bloggande på sista tiden jag vet!!!men ändring ska det bli=)Promise.

Nåväl vad har hänt då?

Tja....mån-ons jobbade jag som tusan, för att jag hade tagit på mig att fixa typ allt till stugsista, ojoj blev lite väl mkt, jobbad typ 12 timmar utan rast!inte bra, och sen när jag har gjort det så kommer chefen å säger att jag inte får några extra timmar för det jag jobbade över.....ahhh, det kokade på insidan, men jag behöll lugnet =) och svarade; jaha, nä men det gör ju inget!..ahahahahaaha.
torsdag- fredag vavar jag äntligen ledig ...behövligt=) På torsdagen var det ju super härligt väder, varmt å skönt. Men jag hann som ändå inte sola så mkt=(...sen match på kvällen,  Fs alltså. På fredagen så bestämde jag mig för att klippa mig, hör och häpna...och det blev ganska drastiskt kort!!!aaa fattar inte att jag vågade. Men när jag då satt hos frissan och såg mitt hår flyga ner på marken var jag inte så säker längre, jag kände hur gråten var nära. Och hur mungiporna ständigt pekade neråt, stackars frissan säger jag bara!!!Men det var behövligt mitt ghår var så slitet, hade typ inte klippt det på ett år kanske!!
Sen for vi en sväng på matfesten, grabbarna tog nån oxfile medan jag aldrig kunde bestämma mig, men tillslut blev det nån skinkwrap, mkt god!

Sedan åkte jag förbli ocg häsade på hos Lollo å Johannes, de var sjuka stackarna=(så de fick en film å en liten kaka som uppmuntran!Alltid lika trevligt=)
På kvällen blev det party, förfest hos Emma, med massa trevligt folk! Sedan utgång Station8, 18 var kanske lite "ungt"...för min smak=) ( jag som är såå gammal) Men jag ser faktiskt äldre ut i frillan...kanske inte possitivt dirkt!
Väl hemma, typ vid 3-4  så ville vi (jag å F) själklart ha nattmat, så vi började göra hamburgare eller jag rättare sagt, F somnade under tiden...men när allt var klart så piggnade han till otroligt nog, hm va kostigt=)
Idag så började jag jobba 09.00 till 21.00 utan rast!!!!gahhh, men F ska nog beställa Pizza tills jag kommer hem nice!

So long babes=)

Kommentarer
Postat av: Emilie

Ja men jisses vad du har stått i!! att du hinner med allt gumman! du förtjänar lite vardagslyx tycker jag ;P kram påre!

2007-08-26 @ 16:29:30
Postat av: Emma

så trevligt vi hade =) vi lär ju ta en fest snart igen! sköt om dig tjejen. kram, kram

2007-09-01 @ 21:49:11
URL: http://www.emmajonssonskriver.blogg.se
Postat av: Nilsalise

Hi! Your website is really interesting! I like it!

2010-05-07 @ 07:06:59
URL: http://nilsalise.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0